SafePoint banner


 

webhosting

e-commerce
e-mail
domeinhosting
backup services
engineering
personal trainingSERVICES

webhosting

Webhosting houdt in dat uw ruimte huurt op de webserver van Safepoint, hierop kunt U uw eigen website plaatsen. Het webhosting account biedt de mogelijkheid om Perl scripts of PHP scripts te gebruiken.

e-commerce

Naast de standaard webhosting kan Safepoint E-commerce hosting verzorgen met de daarbij behorende SSL certificaten en expertise op het gebied van beveiliging. Tevens kan Safepoint u assisteren bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw E-commerce website.

e-mail

Wanneer u bij Safepoint kiest voor webhosting account krijgt u automatisch een aantal emailaccounts (POP3). Voor klanten die alleen geïnteresseerd zijn in een e-mail account biedt Safepoint het Internet mail account.

domeinhosting

Domeinhosting houdt in dat een domeinnaam wordt beheerd en geserviced door Safepoint. Een domeinnaam heeft u nodig wanneer u een website of eigen email wilt ontvangen.

backup services

Safepoint biedt een backup service die uw data veilig backupt naar een centrale backuperver buiten uw bedrijf. De veiligheid van uw data is garandeerd middeld een sterke encryptie methode die op de backup wordt losgelaten voordat de data uw bedrijf verlaat via een ISDN-lijn of xDSL-lijn.

Voordelen zijn dat dit proces automatisch wordt uitgevoerd en dat uw data veilig is wanneer er in uw serverruimte of pand brand is.

Voor bedrijven met meerdere vestigingen kan het backup systeem ook aangeboden worden zodat de informatie het bedrijf niet verlaat, maar altijd opgeslagen is bij een van de vestigingen.

engineering

Safepoint beschikt over specialistische kennis met betrekking tot security (firewallconfiguratie), databasetoepassingen (SQL-koppelingen), dynamische webpagina's (PHP) en internetinfrastructuur. Hiermee kunnen wij u een op maat oplossing aanbieden.

personal training

Safepoint biedt persoonlijke training (maximaal twee personen per training) voor beginnende, maar ook voor ervaren computer gebruikers. Deze trainingen kunnen op maat worden samengesteld of u kunt kiezen uit een aantal standaard trainingen.

 

Send an email to SafePoint